Boddington Visitor Centre

ADDRESS: 20 Bannister Rd, Boddington, WA

PROJECT: Creative Spaces were engaged by the Shire of Boddington to develop the design of an interpretive display within the proposed new Visitor Centre, to be housed within the old high school science classroom.

The schematic design reflects themes identified in the accompanying Interpretation Plan. The space aims to be multifaceted and interactive where possible, with additional material such as brochures, books, movies and other digital media to help to tell the stories.

Spatial planning was influenced by building form and focuses on a continuous bench-top with interactive elements. The results allow the space to be open, flexible and adaptive to future change. The palette has a neutral base to compliment the existing building with the addition of brightly coloured elements inspired by the local environment.

CLIENT: Shire of Boddington